"Històries del vi" Activitat fotogràfica

6 i 7 d'octubre de 2018.

Ja fa uns anys que duem a terme aquesta activitat fotogràfica, però aquest any hi sumem una NOVETAT. Serà una activitat de dos dies que es realitzarà els dies 6 i 7 d’octubre del 2018. Durant el cap de setmana intentarem explicar una història amb les nostres imatges. La verema és una de les millors èpoques a la zona del Priorat, plena d’històries i de realitats molt diferents. Amb les nostres càmeres haurem de ser capaços d’explicar allò que volem transmetre. Mitjançant un seguit d’imatges, els espectadors hauran de ser capaços d’entendre tot allò que hem volgut explicar-los.

El dissabte serà un dia de pràctica fotogràfica, pel matí, farem fotos de la verema acompanyant als nostres pagesos i per la tarda, farem fotos de paisatge, amb la caiguda de sol i amb el Montsant al fons, les imatges encara són molt més espectaculars.

Dormirem al Xalet de l’Assut, un xalet tranquil, ben a prop de Cornudella, ideal per descansar d’un dia ben complert i el seu espai, exclusiu per a nosaltres, ens permetrà que l’endemà, carregats d’energia, fem la selecció de fotos, retoc i muntatge de la història.

Cal inscriure’s prèviament a info@montsantnatura.cat o trucant al 977 82 13 13.

C/ Comte de Rius, s/n (baixos)
43360
Cornudella de Montsant
977 821 313
a partir de
70,00 €