Via de Montsant - BTT

El Montsant és una serra de gran simbolisme a les comarques de Tarragona. Recorrerem els seus senders sinuosos amb BTT i quedarem enlluernats de la seva impactant orografia.

Passarem pel costat d’ermites amagades, carregades d’espiritualitat, pujarem per una de les serres més emblemàtiques del nostre territori, el Montsant, que serà el nostre guia, creuarem ponts i passarel·les i els camins serpentejants ens portaran per aquests senderons tant singulars d’aquesta meravellosa comarca, el Priorat.

La bicicleta no pararà ni un moment, volem ensenyar-vos tots aquests indrets, plens d’aventures, llegendes i emocions, i tot plegat sobre dues rodes!

El punt de sortida serà a Cornudella de Montsant i anirem direcció la Bisbal de Falset, passant per Albarca, Ulldemolins i Margalef. El paisatge ens deixarà meravellats ja que pedalarem entre penya-segats i la part més frondosa del Parc Natural.

Farem parada i fonda a la Bisbal de Falset i de bon matí, reprendrem la ruta, aquest cop passant per Cabacés, la Vilella Baixa, Escaladei i la Morera del Montsant. Al poble d’Escaladei s’hi troba la primera cartoixa que es va instal·lar a la Península Ibèrica, datada del segle XII i actualment està envoltada de camps de vinyes i oliveres.

El pack inclou:
- 2 nits d’allotjament a mitja pensió.
- Mapa de la ruta
- Ampolla de vi Cap de Ruc al finalitzar la ruta.
- Pica pica al finalitzar la ruta amb productes de “Montsant a taula”

DISPONIBILITAT DE L’ESTADA: Tot l’any.

DURADA DE L’ESTADA: 3 dies / 2 nits d'allotjament

CONDICIONS DE L’ESTADA:
Cal portar el material necessari per realitzar la ruta en BTT.
Sotmès a comprovació de disponibilitat.
En cas de desitjar l'anul·lació de la reserva, en quant a la devolució de la fiança s'aplicarà la normativa vigent (Llei 9/2011, de 29 de desembre).

Siurana tours - wine tourism Priorat
C/ Major 37
43360
Cornudella de Montsant
610 178 017
a partir de
115,00 €