Pedals del Priorat

Pedals del Priorat és una ruta circular i consta d’un total de 111 km i un desnivell ascendent de 3421m. Tindrà inici a Cornudella de Montsant, un poble del Nord del Priorat, envoltat per la Serra de Montsant per una banda i la Gritella i Siurana per l’altra.

Després de rebre el breafing i l’entrega de tot el material necessari per emprendre aquesta fantàstica ruta, iniciareu l’itinerari en direcció a La Morera del Montsant, poble situat just als peus del Montsant on les vistes de les parets verticals del massís són impressionants, i posteriorment descendireu cap a la Vilella Baixa, també coneguda com la Nova York del Priorat degut als seus edificis vertiginosos d’una alçada considerable.

Després de gaudir d’aquestes vistes, continuareu cap a Bellmunt del Priorat, on en destaquen les seves mines històriques, fins arribar a la capital, Falset (km 58,60). Serà en aquest punt on es farà parada i fonda per recuperar les forces i reprendre la ruta entre boscos frondosos i costers de vinya amb denominació.

Poc a poc, entre ascensos i descensos, pedalareu per corriols tècnics per Gratallops, Torroja del Priorat, la Vilella Alta, Escaladei (on trobem l’antiga i històrica Cartoixa), Poboleda i finalment, Cornudella de Montsant, on posareu el punt i final de la ruta.

PREUS:
* Pack economy: 189€/persona Inclou: Mitja pensió a LoRefugi a Cornudella, Mitja pensió a Mas Trucafort a Falset i forfait.

* Pack Priorat: 243€/persona Inclou: Mitja pensió a LoRefugi a Cornudella, Mitja pensió a Mas Trucafort a Falset, transfers de maletes i forfait.

* Pack Priorat plus: 280€/persona Inclou: Mitja pensió a Cal Giral 2 a Cornudella, Mitja pensió a Mas Trucafort a Falset, transfer de maletes i forfait.

ATENCIÓ!
– En cas de no haver disponibilitat dels allotjaments indicats, podem prerssupostar en funció d’altres allotjaments disponibles.
– Preus calculats per packs de 2 persones allotjades en habitació doble.

IMPORTANT
- A la web www.prioratbikeexperiences.cat hi trobareu aquesta proposta amb complements i extres.
- Complimentar el formulari de reserva d'aquesta web nomès implica la consulta de disponibilitat.

Siurana tours - wine tourism Priorat
C/ Major 37
43360
Cornudella de Montsant
610 178 017
a partir de
189,00 €